Diavolo peletová pec na pizzu
- 0
- 1
- 40 cm
- Poslední kusy na skladě - rychle objednejte! Poslední kusy na skladě - rychle objednejte!
- Dodací lhůta: 5 - 7 pracovních dní
- Expresní doručení
- 14 dní na vrácení
Základní informace
Stylová pec na pelety: do zahrady, na terasu nebo balkon
Křupavé pizzy: s 13 "kamenem na pizzu (33 × 33 cm)
Jednoduché zapalování: vytápění dřevěnými peletami
Popis produktu
Nejlepší gurmánské zážitky zcela bez elektřiny: jedinečná pec na pizzu Diavolo od společnosti Klarstein vám umožní připravit aromatická jídla na skutečném ohni. Pizza, chléb z pece, maso, zelenina nebo koláče - upečené tradiční, ale s nejmodernější technologií pece na pelety, chutnají nezaměnitelně. Umístěte Diavolo do exteriéru, zadní část naplňte dřevěnými peletami a získejte ji na požadovanou teplotu. Integrovaný teploměr spolehlivě pracuje rychle, zatímco konstrukce z nerezavějící oceli se postará o rychlé rozdělení tepla a zajímavý komín poskytuje dobré odsávání kouře.
Vlastnosti
- Vytápění dřevěnými peletami
- Zásobník na pelety, který lze plnit zezadu
- Není potřeba žádné napájení
- S praktickým komínem
- Bezpečné zapalování
- S 13 "kamenem na pizzu
- Zabudovaný teploměr
- Zobrazení teploty: 38–430 ° C
- Koncept CrystalSteel
- Konstrukce z nerezavějící oceli
- Hladké povrchy pro snadné čištění
- Sklopné držadlo
- Snadné přemístění
- Včetně rozsáhlého příslušenství
- K dispozici ve 4 barvách: červená, černá, modrá a stříbrná
Rozměry a technické podrobnosti
- Rozměry celkově: cca 40 × 74,5 × 50 cm (Š × V × H)
- Rozměry kamene na pizzu: cca 33 × 33 cm (Š × H)
- Rozměry nástavce na maso: cca 27,5 x 26,5 cm (Š × H)
- Rozměry odkvapávacieho plechu: cca 28 × 27,5 cm (Š × H)
- Rozměry lopatky na pizzu: cca 25,5 x 42,5 cm (Š × V)
- Hmotnost: cca 16 kg
Co bude doručeno
- 1 × peletová pec na pizzu
- 1 × kámen na pizzu
- 1 × nástavec na maso
- 1 × odkapávací plech
- 1 × lopatka na pizzu
- 1 × zvedák na plech
- 1 × lopatka na pelety
- Návod k obsluze ve více jazycích
Dodací podmínky
Dodací lhůta: 5 - 7 pracovních dní
Vaše objednávka bude doručena na vámi zvolenou adresu. Tato adresa nemusí být stejná jako je fakturační adresa. Také si můžete zvolit adresu své rodiny nebo přátel, pokud nejste během dne doma. Vaše objednávka bude doručena přepravcem na vyžádanou adresu. Tato adresa nemusí odpovídat fakturační adrese. Chcete-li zaručit nejlepší možné doručení objednávky, napište nám Vaše telefonní číslo. Tato položka může být předem objednána. Upozorňujeme, že v tomto případě se může dodací lhůta prodloužit až o několik dní.
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Soirée pizza en famille un régal, pizza bonne ,cuite au feu de bois granulés.
Un bon bolle de granulés pour cuir 2 pizzas Faire préchauffer porte fermée on va dire 10 minutes , et cuir porte ouverte ( surveiller) et tourner la pizza car le fond cuit assez vite . Et si vous fermer la porte les flamme vont occuper tous le plafond du four parfait pour bien faire gratiner mes juste quelque seconde , on ouvre on ferme etc et votre pizza sera plus que nickel
Après avoir eu un précédent four qui chauffait trop et du coup brûlait les pizzas, celui-ci pour le moment est excellent c’est un cadeau que j’ai fait La personne est ravi il s’éclate comme un pizzaiolo ️
On en a pour son argent! Très satisfait de mon achat Attention à mettre régulièrement un peu de Pellet pour maintenir une température satisfaisante
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. On recommande !
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Four a pizza peu cher qui, une fois les granulés enflammés monte très vite a 400-500 degrés. La température remonte des qu on rajoute du granulés. 2 mn de cuisson. Pour des pizzas savoureuses . Déjà 10 pizzas de fait en 2 utilisations... Je recommande
chauffe tres fort au fond ......est pas assez en facade mauvaise repartition de la chaleur est reserve a granulé pas assez importante
Excellent produit ! Petit bémol... Chauffe tellement qu'il consomme beaucoup de granulats. Pour le reste 10/10 pour pizza et tarte flambée.
bonjour ce premier commentaire pour parler de l'emballage du colis. en voulant sortir le four du carton d'origine, la plaque réfractaire est tombée ( elle se trouvait juste ne dessous du four sans être attaché). elle s'est cassée. dommage. je ne voulais pas mettre une étoile car je n'ai pas essayé encore le four mais il est exactement comme je l'espérais. il me manque juste une pierre !!!
facile, transportable, tres bien pour nous, pizza un peu brulée sur 1 coté mais il faut perséverer ce soir on remet ça, voir s'il y a de l'amélioration
température du four à 400 degrés monte en 10 minutes ,attendre un peu plus si on veut que le pierre soit a une température à 300degrés. ,Durée d'une pizza de 250g environ 2 mn ,penser à la retourner au bout d'une minute . penser a recharger de granulés entre deux cuissons de pizzas . Personnellement je met deux morceaux de charbon de bois pour maintenir la chaleur puis rajoute des granulés pour atteindre les 400 degrés. vous pouvez aussi finir la cuisson la porte ouverte si la flamme lèche bien la voute et la pierre très chaude ( 300 degrés) . bon appétit à vous .
Mise en marche absolument simple : 2 allume-feu sous le bac à pellets et 10 minutes d'attente pour avoir la chaleur attendue (450°c). Ajouter régulièrement des pellets à la fin de chaque cuissons pour maintenir la température. Pas de lavage à l'eau pour la pierre : laisser bruler en fin de cuisson et brosser ensuite. A froid, brosser l'intérieur du four pour éviter la suie. Bien fariner votre pate pour ne pas qu'elle colle sur la pelle. Laissez votre créativité s'exprimer mais vite : une pate imbibée d'eau (de sauce ou autre) colle ...
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Bien faire chauffer la pierre avant et ensuite la cuisson est rapide. Après la première utilisation ont ressens un peu plus le goût du feu de bois. Un très bonne achat le seul regret c'est d'avoir attendu trop longtemps avant de l'acheter.
impossible de faire deux pizza a la suite, la température chute a la vitesse grand v quand la porte est ouverte de plus faire cuire les pizza porte fermé brule le fromage. En outre, il faut constamment fourni le foyer. Toutefois le four fait de belle pizza quand on a pris le coup, alimentation du foyer et porte ouverte toute les 2 minutes, car la cuisson ce fait vite. Bon pour démarrer, mais le four a bois c'est le top.
Compliqué de s adapter à la mise au four de la pizza et à sa cuisson
Livraison rapide hyper bien emballée. Aucune casse à l intérieur. Le montage se fait très rapidement et très facilement. Les pieds sont suffisamment hauts pour ne pas brûler le support sur lequel le four est posé. La montée en température est ultra rapide et atteind plus de 400/450 degrés. Seuls bémols pas de housse de protection incluses, le système de verrouillage de la porte (2 encoches) est rudimentaire, et une pièce métallique à mettre dans le tiroir à pelets pour l installation de laquelle le mode d emploi n était pas clair du tout. Les temps de cuisson données sont trop approximatifs. Et aucune recette dans le manuel. On aurait bien aimé avoir des recettes de pâtes adaptées à ce four. La cuisson est parfaite mais il faut prendre le coup. Bien moins cher que ses concurrents pour une qualité identique.
Au déballage nous avons remarqué qu’un des coins était légèrement abîmé ce qui n’est pas très gênant en soit puisque nous avons mis la pierre avec l’arrondi abîmé au fond du four. La trappe d’accès à au fous devrait être basculente parce que en enlevant la trappe de visite, le four se refroidit très très rapidement.
Trop top, monte à 500 degrés, 1 Minute pour faire une pizza, bon, la première fois, on brûle un peut,mais il faut 2 utilisations pour être un vrai pro.ma note 15/10 , chacun garnit sa pizza, au four, et comme a la pizzeria mais la, c est maison. Prendre des granules spécial pizza, épicé et la ça donne un goût vraiment bon, je le recommande.
Buon prodotto, bisogna fare attenzione a non mettere troppo pellet. Cuoce bene pizza, spiedini, bistecche ecc. il pollo deve essere aperto a metà e schiacciato altrimenti non entra
Dobrý produkt, musíte dávat pozor, abyste nedali příliš mnoho pelet. Dobře vaří pizzu, špízy, steaky atd. kuře se musí otevřít napůl a stlačit, jinak se nevejde
Buon prodotto ma bisogna trovare il modo per renderlo un po’ più pratico.
Dobrý produkt, ale musíme najít způsob, jak to udělat trochu praktičtější.
Prodotto Comprato 2 Settimane Fa. Arrivato in 5 Giorni dalla germania. ben imballato e con tutti i componenti all'interno. Il montaggio è stato molto facile ed intuitivo. Ragazzi il materiale del fornetto è quello che è, ovviamente non è un fornetto della OONI.. E' Acciaio , non so quanto potrà durare. Ma finche Dura fa verdura!! Premesso che: La pizza l'ho fatta SEMPRE con il forno elettrico, ho deciso di cimentarmi anche in questa nuova Specialità. La prima volta che ho provata a farla, non e uscita un gran che, proprio perche avevo il bisogno di capire come funzionava. Quindi la temperatura per la cottura,il pellet da mettere, quante volte bisognava girarla nel fornetto E soprattutto i tempi per la cottura. Proprio Ieri ho deciso Di riprovarci e vi dico com'e andata. INGREDIENTI PER 4 PERSONE: -300 Gr Farina 0 Per Pizza. -250 Gr Farina Manitoba. -Lievito per Pizza 7 Gr. -Olio Q.b -Sale Q.b -Acqua 300 ml IL FORNO VA ACCESO 20-30 MIN PRIMA DI INSERIRE LE PIZZE. IN MODO CHE LA PIETRA SI RISCALDI BENE. Alimentato a pellet di ABETE(per la prova Ho utilizzato Quelli) e dei piccoli tagli di legno . BISOGNA: Sempre mettere ogni 5/6 minuti una palettina di pellet all'interno per tenere la temperatura tra i 350 ed i 380/400 gradi. APRIRE QUANDO E NECESSARIO PER GIRARE LA PIZZA altrimenti si brucia nella parte infondo al fornetto. Io di solito lo faccio dopo un 50 Secondi più o meno e poi richiudo per un'altro minutino. La pizza la tengo nel fornetto per circa 5 min per Cuocerla bene. Il Risultato questa volta è stato molto buono!!! In fondo Avete le foto. Ho Sfornato 5 pizze 2 Margherite 1 Patate e salsiccia 1 Margherita con funghi 1 Melanzane Zucchine e peperoni Sicuro la valutazione di questo fornetto e buona!! Ricordatevi: Deve essere un piacere cucinare la pizza. E bisogna provare e riprovare per poterla farla venire bene!!
Produkt zakoupený před 2 týdny, dorazil za 5 dní z Německa. dobře zabalené a se všemi součástmi uvnitř. Montáž byla velmi snadná a intuitivní. Chlapi, materiál trouby je jaký je, evidentně to není trouba OONI Je to ocel, nevím, jak dlouho vydrží. Ale dokud Dura dělá zeleninu!! Vzhledem k tomu, že: VŽDY jsem dělal pizzu v elektrické troubě, rozhodl jsem se vyzkoušet i tuto novou specialitu. Když jsem to poprvé zkusil vyrobit, nedopadlo to moc dobře, právě proto, že jsem potřeboval pochopit, jak to funguje. Tedy teplotu vaření, pelety, které je třeba vložit, kolikrát se to muselo v troubě otočit a především doby vaření. Zrovna včera jsem se rozhodl to zkusit znovu a řeknu vám, jak to dopadlo. SLOŽENÍ PRO 4 OSOBY: -300 gr 0 pizza mouka. - 250 g manitoba mouky. -Droždí na pizzu 7 g -Olej podle chuti -Sůl podle chuti -Voda 300 ml TROUBU MUSÍ BÝT ZAPNUTÁ 20-30 MINUT PŘED VLOŽENÍM PIZZY. ABY KÁMEN DOBŘE OHŘÍVAL. Paliveno FIR peletami (ty jsem použil na test) a malými kusy dřeva. MUSÍTE: Vždy každých 5/6 minut vložte malou paletu pelet, abyste udrželi teplotu mezi 350 a 380/400 stupni. OTEVŘETE, KDYŽ JE NUTNÉ PIZZU OTOČIT, jinak se připálí na dně trouby. Obvykle to dělám po 50 sekundách více či méně a pak znovu zavřu na další minutu. Nechám pizzu v troubě asi 5 minut, aby se dobře propekla. Výsledek byl tentokrát velmi dobrý!!! Ve spodní části máte fotky. Upekl jsem 5 pizz 2 Margherity 1 Brambory a klobása 1 Margherita s houbami 1 Lilek Cukety a papriky Hodnocení této trouby je určitě dobré!! Pamatujte: Vaření pizzy musí být radost. A musíte to zkoušet a zkoušet znovu, aby to dobře dopadlo!!
Ich hatte die Wahl zwischen Elektro und Pellet. Nach ein wenig überlegen und Empfehlung eines Freundes entschied ich mich für Pellet um unabhängig zu sein. Eins vorweg, es war die falsche Entscheidung. Also für mich ;-) Trotzdem werde ich den Ofen behalten, er tut was er soll. Aber,..... Hier ein paar Anmerkungen für interessierte. Geschmack super. Handling bedarf einiges an Übung. Einfach einschalten, aufheizen los gehts (wie z.B. bei Elektro) ist nicht. Das gröste Problem, die Hitze. Er erreicht durchaus 400-450 Grad, aber nur leider überwiegend Oben. Nach ein wenig probieren mache ich es wie folgt. Getestet mit Pellets. Ofen anheizen und mind. 1x Behälter leer machen damit sich auch der Pizzastein aufheizt. Evtl. besser 2 Behälter. Warten bis Temperatur auf 250 Grad sinkt. Jetzt Pizza direkt rein auf den Stein. Öfter drehen, aufpassen dass nichts anbrennt. Wenn Pizza fertig, Temp. kontrollieren. Wenn 200 Grad oder weniger, dann erst nochmal anheizen und Stein die Wärme annehmen lassen. Erst wenn Thermometer wieder auf 250 Grad, dann neue Pizza rein. Ihr merkt schon, man muss immer was tun und die angegebenen 5-8 Pizzen pro Heizgang bekommt man nicht hin. Also ich zumindest nicht. Ich schaffe max. 2, sonst ist oben alles angebrannt und unten alles labbrig. Aber wenn ich es wie beschrieben mache, dann überzeugt der Geschmack durchaus und es ist halt eben auch eine nette Beschäftigung. Man muss das ganze halt celebrieren. Schalter auf ON und Pizza nach Pizza rein schieben kann ja jeder. ;-) Zum Schluss was zur Verarbeitung und Qualität. Die Bleche sind stellenweise schlecht bis gar nicht entgratet, Achtung scharf ! Aber Qualität ist bei weitem nicht schlecht. Klar gehts besser, aber bedenkt man den Preis ist es Ok. Aufbau ist Super einfach. Alles in Allem vergebe ich ein Gut.
Měl jsem na výběr mezi elektrickým a peletovým. Po delší úvaze a doporučení kamaráda jsem si vybral Pelleta, aby byl nezávislý. Za prvé to bylo špatné rozhodnutí. Takže za mě ;-) Troubu si stejně nechám, dělá co má. Ale,..... Zde je pár poznámek pro zájemce. chutná skvěle. Manipulace vyžaduje určitou praxi. Jednoduše zapnout, nahřát a vypnout (jako např. u elektrického) není možné. Největší problém, teplo. Určitě dosahuje 400-450 stupňů, ale bohužel většinou nahoře. Po malém snažení to dělám následovně. Testováno s peletami. Rozehřejte troubu a nádobu alespoň jednou vyprázdněte, aby se zahřál i kámen na pizzu. Možná lepší 2 nádoby. Počkejte, až teplota klesne na 250 stupňů. Nyní pizzu přímo na kámen. Často se otáčejte a dávejte pozor, abyste nic nespálili. Když je pizza hotová, zkontrolujte teplotu. Pokud je 200 stupňů nebo méně, pak jej nejprve znovu zahřejte a nechte kámen absorbovat teplo. Teprve když je teploměr zpět na 250 stupních, pak nová pizza. Jak vidíte, pořád musíte něco dělat a nemůžete udělat stanovených 5-8 pizz za cyklus ohřevu. Alespoň já ne. Zvládnu maximálně 2, jinak je nahoře vše spálené a dole vše kulhá. Ale když to udělám podle popisu, chuť je rozhodně přesvědčivá a je to prostě pěkná práce. Musíte to celé oslavit. Kdokoli může posunout přepínače do polohy ON a pizzu po pizze. ;-) Konečně co zpracování a kvalita. Plechy jsou místy špatně odjehlovány nebo vůbec, pozor: ostré! Kvalita ale zdaleka není špatná. Samozřejmě by to mohlo být lepší, ale vzhledem k ceně je to v pořádku. Stavba je super snadná. Celkově vzato dávám dobře.
Schnell hochgeheizt und einsatzbereit. Alle sind begeistert. Der Pizzaofen ist sehr hochwertig verarbeitet! Geschmack der fertigen Pizza ist soooooo gut!
Rychle se zahřeje a je připraven k použití. Všichni jsou nadšení. Pec na pizzu je velmi kvalitní! Chuť hotové pizzy je taaak dobrá!
Absolute Kaufempfehlung
Absolutní doporučení ke koupi
Der Pizzaofen hält seine Temperatur und es macht Spaß mit ein wenig Übung werden die Pizzen richtig lecker und es geht schnell
Pec na pizzu si udržuje teplotu a s trochou cviku je to zábava, pizzy jsou opravdu chutné a je to rychlé
Ich bin ja etwas misstrauisch gewesen bei diesem Pizzaofen und ob es sich überhaupt lohnt, einen extra Ofen zu kaufen. Er hat aber gegenüber dem klassischen Backofen einige wesentliche Vorteile: Die Pizza ist in 2-3 Minuten fertig, somit kann man viele kleinere Pizzen machen und eine nach der anderen reinfeuern. Außerdem wird durch die hohen Temperaturen der Teig wirklich schön knusprig, so wie man es vom Italiener kennt. Wenn man 2 Pizzen reinmachen will, müssen diese schön klein sein. Da die Konstruktion aus Edelstahl ist, kann man den Ofen auch ohne Probleme in den Garten stellen. Alles in allem ein super Ofen zu einem anständigen Preis!
Byl jsem trochu podezřívavý ohledně této pece na pizzu a zda vůbec stojí za to kupovat extra pec. Oproti klasické troubě má ale některé významné výhody: pizza je hotová za 2-3 minuty, takže můžete udělat mnoho menších pizz a vypálit je jednu za druhou. Vysoké teploty navíc dělají těsto opravdu krásně křupavé, jako v Itálii. Pokud chcete dát 2 pizzy, musí být pěkné a malé. Vzhledem k tomu, že konstrukce je z nerezové oceli, můžete kamna bez problémů postavit i na zahradu. Celkově vzato skvělá trouba za slušnou cenu!
haben es draußen im Wintergarten probiert und sind begeistert. die pellets sind nicht dazu. man muss sie also erst vorher kaufen. Sonst ist alles dabei und es kann auch sofort los gehen. an den Thermometer kann man gut die Temperatur überwachen. so klappt es auch gut - ich bin zufrieden. das Aussehen ist auch klasse.
zkusili to venku v zimní zahradě a jsou nadšení. pelety nejsou součástí dodávky. tak si je nejdřív musíte koupit. Vše ostatní je v ceně a můžete začít hned. Teploměr je dobrý způsob, jak sledovat teplotu. Tak to funguje - jsem spokojen. vzhled je také skvělý.
Forno fatto bene, la struttura esterna è un po delicata ma nel complesso è soddisfacente. Io lo uso a legna e fa bene il suo lavoro la cosa importante è mantenere sempre viva la fiamma
Trouba dobře vyrobená, vnější struktura je trochu jemná, ale celkově je uspokojivá. Používám ho se dřevem a svou práci dělá dobře, důležité je, aby byl plamen stále živý
Wir haben den Ofen extra für die nächste Camping und Festivalsaison gekauft, wenn wir mal wieder unterwegs sind. Da es dieses Jahr nicht mehr stattfindet, nutzen wir den Ofen jetzt für Pizzapartys mit Freunden. Der Aufbau ging sehr einfach und unkompliziert. Das Teil stand in 5 Minuten arbeitsfertig auf der Terrasse. Mit den Pellets ist eine einfache Lösung, man muss jedoch immer auf die richtige Temperatur achten. Die Pizzen sind bereits nach 1-2 Minuten knusprig und essfertig. Es musste keiner lange Warten und alle wurden Satt. Freue mich schon aufs Campen, noch eine Metallplatte zum draufstellen mitnehmen und lecker Pizza überall fertig machen. Hat sich gelohnt.
Vařič jsme koupili speciálně pro příští kempingovou a festivalovou sezónu, kdy jsme opět na cestách. Vzhledem k tomu, že se to letos nekoná, využíváme nyní troubu na pizzu s přáteli. Stavba byla velmi snadná a nekomplikovaná. Díl byl připraven k práci na terase za 5 minut. Použití pelet je jednoduché řešení, ale vždy je třeba dbát na správnou teplotu. Pizzy jsou křupavé a připravené k jídlu již po 1-2 minutách. Nikdo nemusel dlouho čekat a všichni měli plno. Těším se, až budu kempovat, vezmu si s sebou další plech, který si na něj položím a všude udělám výbornou pizzu. Stálo to za to.
Sehr beeindruckt von diesem Ofen. Es ist leicht, aber sehr stabil, leicht zu reinigen und heizt sich schnell auf. Das externe Thermometer ist sehr nützlich, um den richtigen Zeitpunkt zum Einlegen der Pizza zu kennen, wenn sie heiß ist. Der Holzspender lässt genügend Luft ein, damit das Feuer nach dem Anzünden fest bleibt. Ich freue mich auch darauf, das Fleischwerkzeug zu verwenden.
Velmi mě tato trouba zaujala. Je lehký, ale velmi stabilní, snadno se čistí a rychle se zahřívá. Externí teploměr je velmi užitečný pro zjištění správného času vložit pizzu, když je horká. Dávkovač dřeva propouští dostatek vzduchu, aby oheň po zapálení zůstal stabilní. Těším se také na používání nástroje na maso.
Forno ben fatto con qualche pecca estetica sul fissaggio dell'esterno, imballo non eseguito in modo stabile, arrivato con piastra interna rotta,stata rimborsata ma a sito non disponibile dovuto fare da muratore, in complesso il forno funziona bene
Dobře zpracovaná trouba s estetickými vadami na vnějším upevnění, obal není vyroben stabilně, dorazilo s rozbitým vnitřním plechem, vráceno, ale místo není dostupné kvůli zedníkovi, celkově trouba funguje dobře
Ottima fattura, magari la pietra refrattaria più spessa sarebbe stata ottimale per la cottura
Vynikající zpracování, možná by byl na vaření optimální silnější žáruvzdorný kámen
Um eine echte Neapel Pizza hinzubekommen, muss nicht nur die Oberhitze gut sein, sondern auch der Boden seine 400 Grad haben. Das ist mit dieser Methode sehr schlecht erreichbar. Man müsste sicher eine Stunde Vollgas heizen und dann nach einer Pizza, entweicht die Hitze an der Front, sobald man sie öffnet um die nächste reinzulegen. Habe mir doch einen Steinofen gebaut für weniger Geld, einfach nach Gym Ball Pizza Oven googeln.
Abyste získali pravou neapolskou pizzu, musí být nejen dobrý horní ohřev, ale i základna musí mít svých 400 stupňů. Tohoto způsobem je velmi obtížné dosáhnout. Museli byste hodinu topit na plný plyn a pak po pizze teplo uniká vpředu, jakmile ji otevřete, abyste vložili další. Postavil jsem si cihlovou pec za méně peněz, stačí vygooglovat Gym Ball Pizza Oven.
Cosa che abbiamo chiesto tutto potenziali clienti se funziona anche a legna...ricevendo risposte per niente compatibili con la domanda
Což je to, na co jsme se zeptali všech potenciálních zákazníků, zda to funguje i se dřevem...dostali jsme odpovědi, které nebyly vůbec kompatibilní s otázkou
Penso che i vari feedback negativi derivino esclusivamente da un errato utilizzo del forno, probabilmente per mancanza di esperienza. Questo non è elettrico, quindi per la pizza devi avere delle accortezze e un po di pazienza, almeno all'inizio. 1, farlo scaldare almeno una mezz'ora, anche se in dieci minuti raggiunge la temperatura, ciò non vuol dire che la piastra sia già calda a puntino. 2, Tenere il braciere sempre con pellet e, ogni 3/4 minuti aggiungerne una paletta. 3, Non aprire lo sportellino solo per curiosare, ma il tempo strettamente necessario per girare la pizza e ciò va fatto 3/4 volte ed in 5 minuti avrete una bella pizza perfetta. Io in venti minuti ne ho cotte 4 alla perfezione e non sono un pizzaiolo. Quindi per me il forno è da 5 stellle, anzi anche di più.
Myslím si, že různé negativní ohlasy pocházejí výhradně z nesprávného používání trouby, pravděpodobně z nedostatku zkušeností. Toto není elektrické, takže na pizzu je třeba být opatrný a mít trochu trpělivosti, alespoň na začátek. 1, necháme ohřívat alespoň půl hodiny, i když dosáhne teploty za deset minut, neznamená to, že je plech již dokonale rozpálený. 2, Vždy mějte pánev plnou pelet a každé 3/4 minuty přidejte lopatu. 3, Neotevírejte dvířka jen proto, abyste se rozhlédli, ale čas nezbytně nutný k otočení pizzy a to se musí udělat 3/4 krát a za 5 minut budete mít krásnou, dokonalou pizzu. Za dvacet minut jsem uvařil 4 k dokonalosti a nejsem pizzař. Za mě tedy trouba 5 hvězdiček, nebo spíš ještě víc.
Ottimo, la pizza viene perfettamente
Výborné, pizza vychází perfektně
Eccezionale forno che permette di avere le pizze come in pizzeria! Comodissimo il metodo a pellet, il forno arriva a temperatura abbastanza velocemente e le pizze cuociono in un paio di minuti. Tre avvertenze: 1. infarinare bene la pala prima di metterci la pizza per poi infornarla per evitare che si attacchi; 2. girare ogni tanto la pizza durante la cottura (se no rischia di cuocere troppo da un lato); 3. fare attenzione a mantenere la temperatura del forno alta (se il fuoco non è ben alimentato scende abbastanza velocemente). Davvero un ottimo acquisto!
Výjimečná pec, která vám umožní mít pizzu jako v pizzerii! Metoda pelet je velmi pohodlná, trouba dosáhne teploty poměrně rychle a pizzy se upečou za pár minut. Tři upozornění: 1. Slupku dobře pomoučněte, než na ni položíte pizzu a poté ji vložíte do trouby, aby se nepřilepila; 2. během vaření pizzu občas otočte (jinak riskujete, že se jedna strana připeče); 3. dbejte na to, aby byla teplota trouby vysoká (pokud není oheň dobře přikrmován, poměrně rychle klesá). Opravdu skvělý nákup!
Il risultato finale delle pizza è abbastanza buona, l'unica difficoltà che abbiamo è a tenere il forno ad una temperatura molto calda con il sportello da davanti aperto, cosa necessaria per poter girare le pizze in continuazione (non siamo mai riusciti ad ottenere la massima temperatura, anche con il cassetto dei pellet completamente pieno, e dobbiamo soffiare aria da dietro per alzare le fiamme). In ogni caso il prezzo è buono in quanto include anche vari acessori, compresa una pietra refrattario che ho pagato 40 Euro da sola per il forno di casa.
Konečný výsledek pizzy je docela dobrý, jediný problém, který máme, je udržet troubu na velmi horké teplotě s otevřenými předními dvířky, což je nutné pro plynulé otáčení pizzy (nikdy se nám nepodařilo získat maximum teplota, i když je zásuvka na pelety zcela plná, a musíme foukat vzduch zezadu, abychom zvedli plameny). Cena je každopádně dobrá, protože zahrnuje i různé doplňky včetně žáruvzdorného kamene, který jsem dal jen za domácí troubu 40 Euro.
Veramente una favola, l'unica pecca perde il calore tra una pizza è l'altra, xò tanta roba
Opravdu pohádka, jedinou vadou je, že mezi jednou pizzou a druhou ztrácí teplo, tolik věcí
Ottimo , facilissimo da utilizzare , altrettanto facile da pulire .. lo consiglio
Vynikající, velmi snadné použití, stejně snadné čištění.. Doporučuji
Una volta acceso il pellet nel bracere , il forno raggiunge i 400 gradi molto molto velocemente, la pizza cuoce in veramente poco tempo non più di 2 minuti.. bisogna girarla spesso, io personalmente non ho messo niente sulla pietra, solo farina nella paletta per non farla attaccare, veramente buona la pizza. Esce poco fumo, come un barbecue a legna. Nel giardino di casa è perfetto
Jakmile jsou pelety zapáleny v pánvi, trouba dosáhne velmi rychle 400 stupňů, pizza se vaří velmi krátce, ne více než 2 minuty... musíte často otáčet, já osobně jsem nic nedával kámen, jen mouku na stěrku, aby to nenapadalo, pizza je opravdu dobrá. Vychází málo kouře jako z grilu na dřevo. Na domácí zahradě je perfektní
Comodo e funzionale forno per pizza. Cottura rapida e ottimale.
Pohodlná a funkční pec na pizzu. Rychlé a optimální vaření.
Forno ben costruito e semplice da utilizzare. Consiglio vivamente l’acquisto del prodotto.
Trouba dobře postavená a snadno použitelná. Nákup produktu vřele doporučuji.
Ho preso questo prodotto come regalo e mio marito è impazzito! Usato 2 volte, molto facile e veloce, la pizza è davvero buona! Una volta arrivato in temperatura, mantiene la pietra calda senza problemi e si fanno pizze a ripetizione che cuociono velocissime. Il prodotto è semplice e carino, con una linea pulita.
Tento produkt jsem dostala jako dárek a můj manžel se zbláznil! Použito 2x, velmi snadné a rychlé, pizza je opravdu dobrá! Jakmile dosáhne teploty, udrží kámen bez problémů horký a můžete opakovat pizzu, která se vaří velmi rychle. Výrobek je jednoduchý a roztomilý, s čistou linií.
Quest'anno sarà ricordato perché in tanti abbiamo iniziato a farci in casa pane pizza e altro, solo che con l'avvicinarsi dell'estate, cosa che rende quasi impossibile accendere il forno in casa, unito alla voglia di migliorarsi, mi ha spinto a voler provare un forno migliore, ma soprattutto da poter usare all'esterno. Appena arrivato si vede che è di buona fattura, sia dal peso che da tutti gli accessori, il tutto in acciaio. Arriva già con una pietra ollare, la pala, e altri accessori per grigliare nel forno. Il metodo di riscaldamento a pellet risulta intelligente, perché è poco costoso, facile da accendere, e in una decina di minuti è già arrivato oltre i 320 gradi, quasi come un forno da pizzeria. E i risultati si vedono, una pizza cucina in pochi minuti, basta girarla spesso. Con una sola carica del cassetto ho cucinato tranquillamente 2 pizze, ma tenendo rifornito il cassetto se ne possono cucinare molte in sequenza. Unica avvertenza, tenere ben infarinata la pietra ollare e la pala. Ottimo per chi vuole una pizza cotta come si deve, ma non ha la possibilità di farsi un forno a legna dedicato.
Letošní rok se bude pamatovat tím, že mnozí z nás začali doma vyrábět chléb, pizzu a další věci, jen mě to s blížícím se létem, kvůli kterému je téměř nemožné zapnout doma troubu, v kombinaci s touhou zlepšovat se, tlačilo k chtějí vyzkoušet lepší troubu, ale především takovou, která se dá používat venku. Jakmile dorazil, bylo vidět, že je kvalitně zpracovaný, jak hmotností, tak veškerým příslušenstvím, vše v oceli. Je již dodáván s mastkem, lopatou a dalším příslušenstvím pro grilování v troubě. Způsob ohřevu peletami je inteligentní, protože je levný, snadno se zapíná a zhruba za deset minut už má přes 320 stupňů, skoro jako pec v pizzerii. A výsledky vidíte, pizza je uvařená za pár minut, stačí ji často otáčet. S pouze jednou zásuvkou jsem snadno upekl 2 pizzy, ale pokud budete mít zásuvku zásobenou, můžete jich uvařit mnoho za sebou. Jediným varováním je udržovat mastek a lopatu dobře pomoučené. Vynikající pro ty, kteří chtějí správně uvařenou pizzu, ale nemají možnost mít speciální pec na dřevo.
Ottimo forno a pellet... dopo averne acquistato un'altro prima di questo devo ammettere che questo è il migliore in commercio. Parlo di sperienza lavorativa è un ottimo forno. Arrivato com 4 giorni di aticipo personale cortesi. Davvero ottimo forno per pizze e anche per fare arrosto e il top in assoluto. Spero che questo commento sia stato utile, mi auguro che l'acquisto che farete ne soddisfa anche a voi
Výborná peletová pec... po zakoupení další před touto musím uznat, že je to nejlepší na trhu. Mluvím o pracovních zkušenostech, je to vynikající trouba. Dorazil se 4 dny předem, zdvořilý personál. Opravdu výborná pec na pizzy i na pečení a naprostá špička. Doufám, že tento komentář byl užitečný, doufám, že i vás nákup, který provedete, uspokojí
Ottimo prodotto pizza ottima
Vynikající produkt, výborná pizza